Zacestujte si v čase s novou kolekciou zberateľských pohárov od McDonald's. Získate ich všetky?

13. august 2024

Zberateľské edície McDonald's majú jedinečné miesto v srdciach ľudí na celom svete. Nie je to len o samotných predmetoch, ale aj o príbehoch a spomienkach, ktoré prinášajú. McDonald's od dnes ponúkne zákazníkom jedinečnú príležitosť oživiť si zberateľské nadšenie a vytvoriť si nové spomienky vďaka aktuálnej globálnej Collector’s Edition, na Slovensku pod názvom Pohár, aký ešte nemáš. Nenechajte si ujsť jedinečnú sadu pohárov s ikonickými motívmi, ktoré vo vás vzbudia príjemnú retro nostalgiu.

Nostalgia dokáže vyvolať pozitívne emócie, a preto sú zberateľské predmety stále populárne. Aj vďaka nim môže radosť z návštevy McDonald's trvať dlho po zjedení posledného hranolčeka a odchode z reštaurácie. Naši zákazníci si túto myšlienku spájajú predovšetkým so spomienkami na hračky z Happy Meal, ale aj so zážitkami z dospelosti, napríklad vďaka často opakovaným pohárom Coca-Cola alebo rôznym kolekciám produktov, ktoré sa často stávajú zberateľskými predmetmi. Teraz môžete prežiť tieto špeciálne momenty znova.

Nezabudnuteľné dizajny z rôznych dekád

McDonald's už od dnes prináša šancu vytvoriť ďalšie spomienky pre súčasnú generáciu zberateľov. Nová kampaň Collector’s Edition pripomína fanúšikom ich lásku k McDonald's pomocou najobľúbenejších historických momentov.

Zacestujte si v čase prostredníctvom limitovanej edície šiestich obojstranne embosovaných sklenených pohárov (objem 355 ml). Sú sviežou verziou klasických zberateľských predmetov od McDonald's a oslavujú niektoré z nezabudnuteľných postavičiek z Happy Mealu alebo ikonických spoluprác. Všetky poháre v sebe nesú špeciálne motívy z rôznych období, ktoré navrhol tím talentovaných umelcov, ako Teenie Beanie Babies (2004), Barbie & Hot Wheels (1999), Coca-Cola (2009), Peanuts & Hello Kitty (2002), Shrek & Minions (2007) či maskota McDonald's Grimace (1976).

Podarí sa vám získať ich všetky?

Ak chcete mať istotu, že vám limitovaná ponuka neujde, stačí si objednať veľké McMenu a za doplatok 1,50 € získate jeden z kolekcie sklenených pohárov. Vopred vás však upozorňujeme, že ich dizajny sú také neodolateľné, že vám pravdepodobne jeden stačiť nebude. Nenechajte si ujsť príležitosť získať všetkých šesť zberateľských kúskov. Špeciálna edícia pohárov je časovo obmedzená a platí len do vypredania zásob, preto sa s návštevou reštaurácií McDonald's poponáhľajte.

„Za posledné desaťročia si naši zákazníci po celom svete vybudovali naozaj špeciálny vzťah k zberateľským predmetom z McDonald's. Preto sme sa na globálnej úrovni rozhodli uviesť novú kampaň McDonald's Collector’s Edition, ktorá oslavuje ich jedinečné spomienky a zároveň ponúka novej generácii fanúšikov príležitosť vytvoriť si tie vlastné. Limitovaná edícia pohárov sa bude predávať na viac ako tridsiatich trhoch – pretože vieme, že tieto spoločné spomienky a skúsenosti s našou značkou presahujú hranice a kultúry,“ vysvetľuje Martin Troup, Marketing Director pre McDonald's Českú republiku, Slovensko a Ukrajinu.

Limitovaná ponuka šiestich sklenených pohárov bude dostupná v dvoch vlnách. Prvá vlna s  tromi dizajnmi pohárov bude prebiehať od 13. 8. do 25. 8. a druhá vlna s ďalšími tromi motívmi od 26. 8. do 10. 9. Ponuka bude dostupná vo všetkých reštauráciách McDonald's na Slovensku.