McDonald's otvára dvere a zázemie pre verejnosť
4. jún 2015
Bratislava, 4. júna 2015 – Najobľúbenejšia sieť reštaurácií s rýchlym občerstvením na Slovensku otvára pre verejnosť dvere a pozýva návštevníkov na prehliadku jej kuchyne. Spoločnosť McDonald's v rámci svojho pôsobenia dlhodobo presadzuje koncept otvorenej komunikácie so zákazníkmi, preto opäť prichádza s obľúbenou aktivitou Deň otvorených dverí v McDonald's.
Počas víkendových dní, 13. a 14. júna, otvorí dvere od svojej kuchyne v 11 vybraných reštauráciách a ukáže návštevníkom, ako a z akých surovín pripravuje ich obľúbené pokrmy. Návštevníci s zoznámia s procesom prípravy jedál, uvidia prevádzku kuchyne, sami sa presvedčia, ako McDonald's kontroluje kvalitu a bezpečnosť potravín, ale aj ako triedi a ekologicky spracúva odpad. Dozvedia sa tiež množstvo zaujímavostí o systéme práce v reštauráciách McDonald's alebo o školeniach a možnostiach profesijného rastu zamestnancov.
Zákazníci na vlastné oči uvidia prípravu svojich obľúbených jedál a dostanú jedinečnú príležitosť opýtať sa priamo pri zdroji na všetko, čo ich v súvislosti s McDonald's zaujíma. „Chceme takto ľuďom ukázať, že všetky pokrmy pripravené v našich reštauráciách sú kvalitné a nemáme čo skrývať. Zákazníkom povieme na rovinu, z čoho sa vyrába ich obľúbený hamburger, ukážeme, kto a ako im pripravuje hranolčeky, či zmrzlinu,“ hovorí Zuzana Svobodová, riaditeľka oddelenia PR a komunikácie McDonald's Česká republika a Slovensko. Podľa nej je dôležité zákazníkom ukázať, že sa môžu na McDonald's spoľahnúť.
„Snažíme sa zákazníkom načúvať a podľa toho prispôsobujeme aj našu ponuku. Okrem sezónnych špecialít sa chceme sústrediť na lokálne novinky, ktoré budú vynikajúco dopĺňať obľúbenú klasiku – legendárny Big Mac, Cheeseburger či hranolčeky,“ opisuje Tomasz Rogacz, generálny riaditeľ McDonald's ČR/SK. Ako príklad uvádza tohtoročnú novinku – hubový hamburger, ktorý si slovenskí zákazníci obľúbili prakticky okamžite, rovnako ako aj sladké lievance v ponuke na raňajky. „Aktuálnou novinkou sú čoraz viac populárne wrapy. Od júna si zákazníci môžu pochutnať na letných variáciách – Tzatziki Beef, Italian Chicken a s krevetami, pričom úplnou inováciou je možnosť výberu toritillovej placky podľa chute zákazníka. Na výber má medzi špenátovou, paradajkovou alebo klasickou tortillou,“ dopĺňa Tomasz Rogacz.
Deň otvorených dverí sa bude konať počas víkendu v termíne od 13. do 14. júna a to vo vybraných jedenástich reštauráciách McDonald's v čase od 14.30 do 17.00 hod. Na prehliadku je potrebné sa vopred objedať u vedúceho zmeny vo vybranej reštaurácii alebo na stránkach www.narovinu.mcdonalds.sk/dni-otvorenych-dveri.
Tento rok dvere od svojej kuchyne otvoria reštaurácie:
- Košice: McDonald's Nad Jazerom, ulica Napájadlá 1
- Žilina: McDonald's v Mirage OC, Hlinkovo námestie 7B
- Liptovský Mikuláš: McDonald's na Kamennom poli 4552/4
- Nitra: McDonald's na ulici Bratislavská cesta I
- Trnava: McDonald's na Novej Ulici
- Zvolen: McDonald's na Obchodnej ulici
- Martin: McDonald's na Jilemnického ulici
- Trenčín: McDonald's v OC Laugaricio, Belá
- Bratislava: McDonald's na Račianskej ulici, na Prievozskej ulici a v nákupnom centre Eurovea